0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

U IVANJICI ‘NAJAVILI’ SENZACIJU: ‘Posle ovoga nije neralno da nam Bajern ujutru nudi Upamekana!’ (VIDEO)

Objavljeno: 19.04.23 u 23:43

Košmaran dvomeč za reprezentativca Francuske!

Mančester Siti je na rutinski način, fantastičnom taktičkom postavkom, sačuvao prednost sa ‘Etihada‘ i eliminisao minhenski Bajern. Pep Gvardiola je nadmudrio Tomasa Tuhela, a Bavarcu nisu uspeli da upišu ni utešni trijumf. Utamica u Minhenu završena je rezultatom 1:1, a engleski tim je slavio sa ukupnih 1:4.

Najgori pojedinac u redovima poraženog tima, kada se u obzir uzmu oba susreta, bio je malerozni Dajot Upamekano. 

Pravo je čudo kako je u Engleskoj bio direktan krivac samo kod jednog pogotka. Nakon očajne partije malo ko je očekivao Upamekana i večeras od strata, ali Tuhel je tako izabrao.

Francuz je najpre zaradio crveni karton, koji je na njegovu veliku sreću poništen zbog ofsajd pozicije u kojoj se Haland našao.

Upamekano je zatim skrivio kazneni udarac, kada ga je lopta u šesnaestercu pogodila u ruku. Erling Haland nije uspeo da realizije jedanaesterac, ali kaznio je novu grešku defanzivca, koji se okliznuo i omogućio Norvežaninu da postigne gol u 57. minutu.

Kao i obično, na duhovit način reagovali su admini zvaničnog profila FK Javor Matis. Ekipa iz Ivanjice očekuje mejl iz Minhena i to već ujutru.

– Posle „spektakla“ u ove dve utakmice, nije nerealno da nas ujutru zatekne mejl iz Minhena u kojem nam nude nesrećnog Upamekana – navodi se na Tviter nalogu Javora.

21
5

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter