3
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on April 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ ZBOG IGRAČA ŽALI ZA TOP 8: „Zaslužili smo to, teško bi nas neko pobedio!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.04.23 u 22:24

Njegov tim će biti spreman za ono što ga očekuje.

Crvena zvezda Meridianbet je savladala ekipu Fenerbahčea u poslednjem, 34. kolu Evrolige rezultatom 91:89. Gledali smo pravu dramu u Beogradu, meč je rešen nakon produžetka, fantastičnom partijom Fakunda Kampaca, a nakon utakmice, na konferenciji za medije se obratio trener srpskog tima Duško Ivanović.

– Mislim da su moji igrači zaslužili da igraju u Top 8, ali dobro, ovo je sport. Večeras je bila sjajna atmosfera, odlični navijači.. Drago mi je da smo završili sa pobedom – počeo je Ivanović i dodao:

– Žao mi je igrača. jer su pokazali da su zaslužili i zalaganjem i igrom. Bilo je mesec dana loše igre, ali je činjenica da nas niko nije nadigrao. Zbog toga kažem da bi nas neko teško pobedio da smo ušli u Top 8.

Crveno-belima u rezultatskom smislu, ovaj meč nije bio toliko bitan, ali su ipak dali sve od sebe.

– Nama nije značila za klasifikaciju ova utakmica. Nismo samo ovu utakmicu dobili na jednu loptu, već mnogo njih. To treba da bude iskustvo za nas.

Što se tiče povreda, novinari su upitali Duška Ivanovića da li će Branko Lazić i Nemanja Nedović biti potpuno spremni za ono što ih očekuje.

– Biće, imamo mi dosta vremena. Sad imamo samo ABA ligu, imamo više vremena za treninge i da se skoncentrišemo na individualne i timske treninge.

1
2

3 Komentara

  1. Ne možete vi nikoga da dobijete u normalnoj utakmici. Sudije na vašoj strani a Gudurić igrao malo za njih a malo za vas. Žive lopte dodavao u ruke vašim igračima i preuzeo šut za pobedu koji naravno nije pogodio. Veverica tvrdi pazar…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter