0
Evropske lige

FOTO: YouTube/Screenshot

LEGENDA HOLANDSKOG FUDBALA PONOVO NAPADA DUŠANA TADIĆA: Kaže da nema ništa protiv Srba, ali bi ga rado izbacio!

Objavljeno: 04.04.23 u 10:31

Navikli smo da ga konstantno napada.

Iako je jedan od najboljih igrača Ajaksa, Dušan Tadić se redovno nalazi na meti kritika legende holandskog fudbala Veslija Snajdera. Šta god kapiten fudbalske reprezentacije Srbije uradio, Snajderu ne valja i konstantno ponavlja da bi ga izbacio iz tima.

– Izbacio bih Tadića iz tima vrlo brzo! Jako mi se sviđa Hejtinga. ali njegove izmene… Kao da ponovo vidim Alfreda Šredera u timu. Opet Tadić mora da ostane na terenu 90 minuta. Nemam nita protiv Srba, imam puno srpskih prijateja, ali dosta je bilo – rekao je Snajder.

Istina je da su Kopljanici u krizi, blizu su toga i da izgube titulu od Fejnorda, ali daleko od toga da je Tadić najodgovorniji za to.

Srbin je u Ajaks stigao pre 5 godina, a do sada je postigao više od 100 golova za holandskog giganta. Ove sezone nalazi se u nešto slabijoj formi, mrežu protivnika je zatresao 9 puta, ali je i dalje izuzetno važan šraf igre Ajaksa.

Ajaks je trenutno drugi na tabeli holandske lige sa 56 bodova na sedam kola do kraja šampionata, dok Fejenord ima čak 8 više.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter