0
Evroliga

Dejan Radonjic Panathinaikos - Partizan, Evroliga Euroleague, Atina 3.11.2022. Novemnbar 3. 2022. photo: STARSPORT

RADONJIĆ TRAŽIO OD IGRAČA DA NE PRAVE FAUL: „Uvek postoji diskusija oko poslednjeg poseda, ali…“

Objavljeno: 11.02.23 u 10:14

Želeo je da odbranom reše meč.

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su od Valensije rezultatom 91:92, trojkom Džonsa u poslednjoj sekundi. Nakon samog susreta, medijima se obratio trener grčkog velikana Dejan Radonjić, koji je istakao da je njegov plan bio da se ne pravi faul, već da se igra odbrana.

Ne, tražio sam da igramo odbranu. Naravno, imali smo ideju da igramo svič i to je bila ideja. Nismo želeli da idemo na faul. Uvek tu postoji diskusija oko tog poslednjeg poseda, da li da se ide na faul ili ne. U ovom slučaju nije to bilo realno, Paris Li je igrao skoro 40 minuta, Bejkon nije bio u najboljem stanju. Na kraju su nažalost oni dali trojku, šta da se radi. Dva nova igrača su takođe tu, prvi put zajedno – počeo je Radonjić.

Potom je Radonjić dobio pitanje zašto je odlučio da Derik Vilijams igra pre Gudaitisa koji je imao sjajan meč.

– U svič odbrani, mislim da je Derik Vilijams bolji od Gudaitisa na petici. Ono što imamo na klupi je to što imamo – zaključio je Radonjić.

Podsećamo, Met Tomas je na samom kraju pogodio samo jedno od dva slobodna bacanja za vođstvo Panatinaikosa od 90:89, a to je kaznio Kris Džons. On je nakon tajmauta, u poslednjoj sekundi postigao trojku za veliki trijumf njegove ekipe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter