0
Evroliga

Dejan Radonjic Panathinaikos - Partizan, Evroliga Euroleague, Atina 3.11.2022. Novemnbar 3. 2022. photo: STARSPORT

RADONJIĆ BAŠ NEMA SREĆE: Panatinaikos poražen trojkom u poslednjoj sekundi – nisu odigrali za Partizan i Zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.23 u 23:17

Veliki trijumf za goste.

Košarkaši Panatinaikosa doživeli su poraz u 24. kolu Evrolige, od ekipe Valensije, rezultatom 91:92. Gledali smo izuzetno dramatičnu završnicu u OAKA areni, a utakmica je rešena trojkom gostiju u poslednjoj sekundi.

Iako su Zeleni vodili gotovo čitav meč, Valensija se u trećoj deonici vratila u rezultatski priključak, a u poslednjim minutima utakmice videli smo i dramu. Valensija se nije predala, posebno jer je jasno koliko im ovaj meč znači u borbi za TOP 8 fazu.

Igralo se koš za koš na kraju, Panatinaikos je poene pronalazio sa linije penala, dok je Valensija iskoristila amaterske greške u odbrani domaćih. Met Tomas je na samom kraju pogodio samo jedno od dva slobodna bacanja za vođstvo Panatinaikosa od 90:89, a to je kaznio Kris Džons.

On je nakon tajmauta, u poslednjoj sekundi postigao trojku za veliki trijumf njegove ekipe. Da je Panatinaikos pobedio, znatno bi to olakšalo posao Zvezdi i Partizanu koji vode veliku borbu za TOP 8 Evrolige.

Najefikasniji u pobedničkom zimu bio je upravo heroj Kris Džons sa 24 poena, dok je Aleksander postigao 16. Sa druge strane, Paris Li je postigao 25, a Gudaitis 23 poena.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter