0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN ŽELI DA IM SE OSVETI: Obradović ne želi nikakva iznenađenja u Valensiji!

Objavljeno: 18.01.23 u 13:21

Nimalo lako gostovanje!

Pred polazak na put, Partizan je imao jedan trening u Štark areni, a večeras i na dan utakmice će trenirati u Valensiji. Pred duel sa španskim timom, trener crno-belih Željko Obradović je izjavio:

during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and MZT Skoplje at Stark Arena on January 16, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Sećamo se utakmice koju smo igrali u Beogradu, izgubili u produžetku na neki način. Oni su ekipa koja je uprokos problemima koje ima u poslednje vreme uspela da igra dobro i u Evroligi i u španskom prvenstvu. Vraćaju im se igrači posle povreda, kompletiraju roster. Ono što važno jeste da su protiv Asvela igrali po prvi put neke odbrane koje do sada nisu pokazivali u Evroligi, četiri zona i čovek na De Kolou i zona dva – tri, tako da moramo probati da se spremimo za to da ne bi bilo iznenađenja na utakmicu. Teška utakmica sigurno, ponavljam sećamo se svega kako je to izgledalo u Beogradu“, poručio je Obradović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter