2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Stalno slušam o nekim pojačanjima, koliko je njih samo prošlo kroz Partizan od jula!’

Objavljeno: 16.01.23 u 20:47

Partizan nemilosrdan prema rivalu iz Makedonije!

Košarkaši Partizana zabeležili su veoma ubedljivu pobedu u 15. kolu Admiral bet ABA lige nad ekipom MZT-a iz Skoplja. Slavili su crno-beli sa 120:67, a pobednik je bio rešen već pre kraja prvog poluvremena.

Kratak komentar na utakmicu dao je iskusni šef struke ekipe iz Humske, Željko Obradović.

-Igrali smo od prvog do poslednjeg minuta vrlo ozbiljno, čestitam igračima na tome, kao i na neverovatnim procentima šuta – poručio je Obradović, pa se potom osvrnuo na ekipu MZT-a:

-Želim kolegi Nikoliću sve najbolje. Nije mu lako, ima dva nova igrača, od toga se ovaj drugi povredio. Videli smo procene, da neće biti u timu nekih mesec dana, što nije lako, pogotovo kada imaš novi tim.

Novinare je zanimalo kakva je situacija sa Vladimirom Brodzijanskim. Aktuelna je tema oko povratka u redove Huventuda.

-Mi smo ga doveli u situaciji kada su oba naša centra bili van tima. Smailagić se vratio, imamo situaciju sa Balšom… Postoji ta situacija sa Huventudom, ali donećemo odluku. Nismo još doneli nikakvu odluku. To sve što se priča, to je posao novinara. Pa, danas čitam o tome da je neki igrač, ne znam ni ko je, potpisao za Monako, a bio je kao u pregovorima sa nama… Ne znam šta više da pričam na ovu temu. Pogledajte od jula koliko je igrača ‘prošlo’ kroz Partizan. To je da se čovek zapita gde mi živimo – konstatovao je trener Partizana.

 

4
0

2 Komentara

  1. Pa ti i podstičeš takve priče o pojačanjima nebi li još više mobilisao armiju navijača,a svi znaju da nemate kinte da plaćate ni ove koji su vam sad tu.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter