0
ATP

FOTO: Eurosport/Screenshot

„PONOVO SU TU, NAKON 15 GODINA“: Đoković posle pobede pričao o porodici, atsmoferi i Australiji! (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.23 u 15:24

Podelio je svoje prve utiske.

Novak Đoković je u prvom kolu Australijan opena savladao Španca Roberta Kabaljesa Baenu rezultatom 3:0 (6:3, 6:4, 6:0) i tako uspešno započeo pohod na 22. Grend slem u karijeri. Srpski teniser je nakon meča istakao da su njegovi roditelji i brat ponovo tu, nakon 15 godina od osvojene titule 2008.

– Želim da kažem da volim moje roditelje i brata. Posle 15 godina, kada sam osvojio 2008. titulu, ponovo su tu. Nadam se da će mi doneti sreće i ove godine – počeo je Đoković.

Srbin je imao fantastičan doček u Melburnu, što ne čudi, obzirom da je do sada 9 puta osvojaoa ovaj turnir.

– Prelepa atmosfera, hvala svima što su ostali ovako kasno. Takođe, hvala za toplu dobrodošlicu kakvu sam mogao da sanjam. Srećan sam što sam se vratio ovde na teren gde sam napravio najveći uspeh u karijeri. Ovo je definitivno specijalan teren za mene. Hvala vam puno – istakao je Novak i dodao:

– Što više pobeđuješ, to više samopouzdanja dobijaš. Svaki put kada izađem na ovaj teren je tako. Imao sam sreće da pobedim puno mečeva ovde i da mogu da biram jedan teren i uslove, to bi uvek bila Rod Lejver Arena u večernjem terminu.

Pričao je Novak i o samom meču, a istakao je da je izuzetno zadovoljan svojom igrom u trećem setu, kao i da protivnik zaslužuje veliki aplauz.

– Veoma sam zadovoljam kako sam igrao u trećem setu, Nisam mu dao puno šansi da diše. U drugom setu je bilo uspona i padova. Sa njim sam trenirao u Španiji i zaslužuje veliki aplauz – zaključio je najbolji srpski teniser.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter