0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

KAKAV DOČEK ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Poslušajte svu tu buku sa tribina – šampion se vratio! (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.23 u 13:09

Prisutne su naravno i srpske zastave.

Započeo je srpski teniser Novak Đoković borbu za 10. titulu na Australijan openu, dok mu je prva prepreka na top putu Španac Roberto Karbaljes Baena. Izašao je Novak na meč sa zavojem oko noge, što je mnoge uplašilo, ali to mu nije smetalo, pa je već u šestom gemu oduzeo servis protivniku i poveo sa 4:2.

A kakav je Đoković imao doček u Melburnu, prepričavaće se dugo i dugo. Uželeli su se ljubitelji tenisa u Australiji majstosrija jednog od najboljih ikada, pa se pri njegovom ulasku na teren začuo gromoglasan aplauz.

Ne osećam da mi je kraj iza ugla, pa da osećam neki pritisak zbog skorašnjeg završtka karijere. Da moram da uradim nešto sad na ovom turniru, ove godine… Sav trud, rad celog mog tima, čitave karijere, negovanje mog tela, sada se isplaćuje. Sada se osećam mlado i dobro, inspirisao da igram na najvećem mogućem nivou. Da li ću da osvojim još grend slemova ove godine, sledeće ili one tamo, verujem da ću biti u dobroj poziciji. Verujem da ću imati dobre šanse, uvek verujem u sebe. Prioritet mi je da sebe dovedem u najbolje psihofizičko i emotivno stanje kako bih mogao da se takmičim i sa Nadalom i ostalima koji nas izazivaju. Duga je sezona, ima puno razigravanja, moje misli su sada samo na Australijan openu. Trudiću se na ovom turniru koji je najuspešniji turnir od svih turnira, zabeležim još jedan dobar rezultat. Naravno, idem na titulu – rekao je Novak pre turnira. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter