0
Domaći fudbal

21. March, 2012. BELGRADE, SERBIA Partizan Belgrade head coach Avram Grant (C) before start of Serbian National Cup first leg semifinal soccer match. Red Star won 2-0. (photo: Pedja Milosavljevic/SIPA PRESS)

NEKADAŠNJI TRENER PARTIZANA POSTAO SELEKTOR VEZISTI CRVENE ZVEZDE: Odmor iskoristio da se upoznaju!

Objavljeno: 26.12.22 u 11:52

Preiskusni trener ima novi posao!

Nekadašnji trener Partizana, Avram Grant imenovan je za novog selektora reprezentacije Zambije. Po dolasku na tu funkciju, Grant je rekao:

‘Došao sam ovde zbog izazova i kada budem otišao nadam se da moću da kažem da smo uradili dobar posao i ostavili zalog za budućnost.’ – reči su Avrama Granta.

Za reprezentaciju Zambije inače nastupa i vezista Crvene zvezde, Kings Kangva. Period odmora, Kangva je iskoristio da se u domovini upozna sa novim selektorom tamošnje reprezentacije.

Grant je kao selektor vodio reprezentaciju Izraela, kao i selekciju Gane. Što se tiče klubova, tu ima zaista bogatu karijeru, a između ostalih sedeo je na klupi Čelsija.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter