2
Domaći fudbal

Samed Bazdar Partizan - Vojvodina, super liga Srbije, Superliga 2.10.2022. photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN ĆE SPREMNO DOČEKATI PROLEĆE: Crno-beli otkrili prioritete za zimski prelazni rok i nastavak sezone!

Objavljeno: 25.12.22 u 13:34

Kuju se veliki planovi u Humskoj

Partizan je u zaostatku za Crvenom zvezdom čak 10 bodova i biće mu potrebna mnogo bolja igra da bi sustigao večitog rivala.

Zbog toga će između ostalog morati da se odradi i odličan prelazni rok, upravo zato određeni su glavni prioriteti za ovu zimu.

VESTI O PARTIZANU:

Gordan Petrić je stavio veto na odlazak samo Fusenija Dijabatea i Igora Vujačića, dok se od Slobodana Uroševića, Bibarsa Natha i Rikarda Gomeša koji su nedavno potpisali ugovore svakako očekuje ostanak.

Što se tiče dolazaka sportski sektor Partizana je aktivan na pijaci i glavne mete ove zime biće re svih Dolev Haziza iz Makabija iz Haife, odnosno Aleksandar Šćekić, koji je od pre nekoliko dana slobodan na tržištu.

2
3

2 Komentara

  1. Dok je vucelic i vazura u partizanu nema ni titula a ni gledaoca a stose tice pojacanja od toga nece biti nista jer oni rade za zvezdu

    1
    0
    Odgovori
  2. Opet ista priča,samo sada nije bombaš Ilijev nego Ivica Kralj.Zvezda dovodi pojačanja kao da igra ligu petice.Partizan islužene igrače koje neće niko.Meni a i svim navijačima Partizana je jasno da su Vučela i Vazura potpisali da smo večito drugi i njima je svedno koga i kada će nekoga dovesti.Ja gospodina Kralja pamtim samo po sramoti u Zagrebu.
    Grobari kada odu ovi i prodje mračno doba,vidimo se u Hramu fudbala.Do tada IZDRŽITE JER PRAVDA MORA DA POBEDI!

    5
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter