0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic Crvena Zvezda - Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DRAGOVIĆEV MENADŽER NAJAVLJUJE ODLAZAK: „Serija A je Aleksandrov san – odlazak u Sampdoriju cilj!“

Objavljeno: 22.12.22 u 15:23

Ovo bi moglo da uzburka Marakanu!

Pripreme za nastavak sezone na stadionu Rajko Mitić su počele. Fudbaleri Crvene zvezde su se okupili i prvi put će proći pripreme od kada je šef struke Miloš Milojević.

Ipak, veliko je pitanje da li će Aleksandar Dragović u nastavku sezone igrati u crveno-beloj opremi.

Naime, već duže vreme se spominje Sampdorija koju sa klupe predvodi Dejan Stanković, bivši šef struke crveno-belih.

U razgovoru za Sampdorija njuz, agent popularnog Draga, Marselo Brilman, ističe da je veliki cilj njegovog klijenta da u januaru pređe u Sampdoriju.

Aleksandar Dragovic Radnik – Crvena Zvezda, superliga Srbije, Super Liga Surdulica, Srbija, 13.11.2022. Novembar 13. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ima i drugih klubova koji su zainteresovani za Aleksandra, ali dolazak u Sampdoriju u januaru je njegov cilj. Aleksandrov san je oduvek bio da zaigra u Seriji A. – započeo je Brilman.

Situacija u Sampdoriji nije dobra, klub se grčevito bori za opstanak. Dragović to zna, ali baš zbog toga želi da pomogne svom velikom prijatelju – Dejanu Stankoviću.

Znamo kakva je situacija u klubu, ali Stanković je odličan trener i Aleksandrov prijatelj, tako da Dragović ima dobar osećaj. – dodaje menadžer Austrijanca.

Čini se i da baš zbog toga Uroš Spajić dolazi na Marakanu, kako bi odmenio Aleksandra Dragovića koji po svemu sudeći želi novi korak u karijeri.

Dajemo sve od sebe da nađemo rešenje, ali u ovom trenutku on je i dalje pod ugovorom sa Crvenom zvezdom i to do 2024. godine. – zaključio je Brilman.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter