1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

REPREZENTATIVAC SRBIJE JE NOVI FUDBALER CRVENO-BELIH: Štoper Zvezdin na tri godine! (FOTO)

Objavljeno: 22.12.22 u 11:20

Veliko pojačanje na ‘Marakani’!

Aktuelni šampion Srbije i trenutno ubedljivo vodeća ekipa na tabeli Mozzart bet Superlige, Crvena zvezda, krenula je u rekonstrukciju i sklapanje tima za obaveze koje im predstoje.

FOTO: STARSPORT

Prvi korak ka tom cilju je načinjen. Kako prenosi ‘Mozzart Sport‘, Uroš Spajić je novi-stari fudbaler Crvene zvezde. Reprezentativac Srbije se vraća na stadion ‘Rajko Mitić‘ posle devet godina. Iskusni štoper, koji je za crveno-bele nastupao u periodu od 2010. do 2013. godine, dogovorio je saradnju na tri godine sa voljenim klubom.

Spajić će pojačati konkurenciju na poziciji štopera, koju u ovom momentu popunjavaju još Aleksandar Dragović, Nemanja Milunović, Strahinja Eraković i Radovan Pankov.

FOTO: STARSPORT

Za nacionalni tim Srbije Spajić je zabeležio 20 nastupa, a tokom bogate internacionalne karijere branio je boje Sopota, Tuluza, Anderlehta, Krasnodara, Fejnorda i Kasimpaše.

12
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter