0
Katar 2022

FOTO:twitter/@argentina

ARGENTINAC TIHO UZEO ZLATO: Aguero ipak nosi medalju oko vrata!

Objavljeno: 21.12.22 u 14:23

Za ovaj uspeh zaslužan ni manje ni više Mesi.

Nekadašnji argentinski fudbaler Serhio Kun Aguero zapao za oko nakon finala i trijumfa Argentine nad Francuskom na Mundijalu u Kataru. Bio među igračima, slavio, pozirao sa „boginjom“, iako nije bio na igračkom spisku. Radi se o tome da je na nagovor Mesija koji je inače u odličnim odnosima sa Aguerom, reprezentacija Argentine uvrstila Serhia u sastav kao pomoćnog trenera.

Otkriveno je da je nakon dolaska u Katar tamo boravio odvojen od reprezenatije, ali da se to promenilo pred samo finale. Govori se da je delio sobu sa Mesijem a takođe i da je odradio par treninga sa ekipom. Zanimljivo je da je finalnu utakmicu pratio sa tribina, ali je ubrzo nakon meča sišao na teren i slavio sa igračima ovaj istorijski uspeh. Na posletku zahvaljujući dobrom prijatelju Mesiju nagrađen je zlatom o kome je sanjao ceo život.

Podsećamo da je Aguero igrao više od deceniju za Argentinu i bio u sastavu kada je ista osvojila Kopa Ameriku. Nažalost njegova igračka karijera se završava ubrzo nakon toga zbog zdravstvenih problema. U pitanju je bilo srce.

Ovim potezom Mesi je pokazao koliko je veliki igrač i koliko je veliki čovek jer je ispunio argentinskoj legendi ogroman san.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter