0
Evropske lige

Kylian Mbappe UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

FRANCUSKA ‘SAPUNICA’ KONAČNO DOBIJA KRAJ: Deluje da je sve gotovo, potpis se očekuje u toku današnjeg dana – poznato je gde Mbape nastavlja karijeru!

Objavljeno: 21.05.22 u 16:21

Saga je konačno gotova.

Nedeljama, pa i mesecima unazad intenzivno se govorilo o Kilijanu Mbapeu i njegovom narednom koraku u karijeri. Iako su mnogi mislili da će brzonogi Francuz napustiti redove PSŽ-a i preći u Real Madrid, međutim to se neće dogoditi.


Senzacionalnu vest preneo je dobro obavešteni novinar koji se bavi transferima, Fabricio Romano.

Naime, Mbape je danas lično telefonom pozvao prvog čoveka Real Madrida Florentina Pereza i saopštio mu vest koju nikako nije želeo da čuje – da će potpisati novi ugovor sa Parižanima.

Mbape će sa francuskim velikanom potpisati trogodišnji ugovor, a zvanična potvrda će stići u toku današnjeg dana. Ako je verovati francuskim medijima, Mbape će ovog puta dobiti veliku platu i bonus od 100 miliona evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter