6
Katar 2022

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

ZLATKO DALIĆ DAO PODRŠKU BROZOVIĆU I LOVRENU U MRŽNJI PREMA SRBIMA: ‘Ne može niko da mi zabrani da se zahvalim braniteljima!’

Objavljeno: 19.12.22 u 22:24

Oni srama nemaju..

Hrvatska je na Svetskom prvenstvu u Kataru osvojila bronzanu medalju i tako pokazala po ko zna koji put da je zaista velesila u fudbalu. Ipak, nemile scene viđene su nakon što su se vratili u Hrvatsku. Naime, Brozović i Lovren usnimljeni su kako sa prijateljima proslavljaju uz pesme koje veličaju klanje Srba, a ceo video možete pogledati – OVDE!

Nakon celokupnog incidenta, oglasio se i selektor Hrvatske, Zlatko Dalić koji je opravdao ovo sramotno ponašanje.

‘Oni su se borili, pokazali su odlučnost, poniznost, domoljublje i to im se na kraju vratilo i Bog ih je nagradio rezultatom. Ovo je naša i moja Hrvatska kakva želim da bude uvek – zajedništvo, ljubav, poniznost, skromnost i ništa nije nemoguće. Mi te vrednosti živimo. Ne može niko meni u Hrvatskoj da zabrani da kažem hvala braniteljima, oni su zaslužni što smo mi ovde jer da nije bilo njih, ne bi bilo ni mene, ni reprezentacije, niti nas. Veliko hvala tim ljudima. Ponosan sam i srećan što sam selektor.’ – reči su prvog čoveka Hrvatske reprezentacije.

3
21

6 Komentara

  1. Do sada nikada nisam navijao za njih, cak suprotno. Ali od sad cu da navijam da sto vise medalja osvoje, da pokazu Svijetu ko su zaista, i sta su te zapadne vrijednosti. Znate za onu cuvenu plocu:
    Bože, sacuvaj nas od kuge i hrvata!

    2
    0
    Odgovori
  2. Nisu mi jasni svi koji navijaju za takve persone. Niko se od javnih ličnosti nije ogradio od takvog primitivizma, fašizma, nacizma…Bolesna nacija. Tek su bolesni svi Srbi koji navijaju za njih, a oni propagiraju klanje njihovih predaka, najavljuju isto u budućnosti?!

    5
    1
    Odgovori
    • Niko nam ne brani sa strane, nego nasi „liderii“ i jos nas raseljavaju po svijetu da bi im se vratili i kupovali nekretnine. E to smo im mi

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter