29
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SKANDAL! BRUKA I SRAMOTA! ‘STIĆE ĆE VAS NAŠA RUKA I U SRBIJI’: Lovren i Brozović uzvikivali ‘za dom spremni’, pa lumpovali uz ustaške pesme! (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.22 u 12:53

Salutirali podignutim rukama, a prstima pravili pištolje!

Fudbalska reprezentacija Hrvatske ponovo je napravila veliki uspeh na Svetskom prvenstvu. Izabranici Zlatka Dalića pobedom nad Marokom osvojili su treće mesto na Mundijalu u Kataru. Ipak, kao po običaju, to nisu znali da proslave na sportski i normalan način – čast izuzecima.

Dejan Lovren i Marselo Brozović lumpovali su u kafiću fudbalera Intera uz pesme Marka Perkovića Tompsona. Posebno raspoloženje nastalo je uz pesmu ‘Bojna čavoglave‘, koja startuje poznatim fašističkim pozdravom ‘za dom spremni’.

Oba igrača su podignutim rukama salutirali podignutim rukama, a prstima su napravili pištolje.

-Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji – glasi samo jedan deo pesme koju su pevali hrvatski fudbaleri.

31
125

29 Komentara

  1. Kako vi izvučete iz konteksta ono što vama odgovara.Kako niste napisali,a ima i video gdije Lovren svira harmoniku i pjevali su više Srbskih pjesama no novinaru odgovara da se pljuje jedni po drugima!

    8
    10
    Odgovori
  2. Gospodo Srbi
    Znamo boli vas šta se vašem divnom predsjedniku Vučiću nije ostvarila želja za velikom Srbijom vaši preci su pokorili republiku Hrvatsku palili ste šume,silovali žene,ubijali nedužne ljude i na ulicama vikali kolji Hrvate sada u 21.stoljecu želite i Kosovo nikad vam dosta moći ali uz veliku moć dolazi i velika odgovornost sudit će vam Bog kad već nece doć do toga da odgovara te za ono šta ste napravili umisto da se borite da se riješe pitanja iz 90-ih godina vi i dalje radite kontru svoje čuvaj,a tuđe poštuj ali vama je bitnije da pljujete RH bez ikakvog razloga momci niti su pozvali „kolji bagru“ nego „goni bandu“ prije nego što nas optužuje te malo bolje poslušajte pismu ali naravno vi više veličate zadruge,parove i te pizdarije nego da tražite oprost od hrvatskog naroda za sve šta su vaši preci naprivili.

    9
    64
    Odgovori
    • Da li mislite gospon o Jasenovcu i jamama širom Krajine i Hercegovine i državnom genocidu koji je sprovela NDH a u Srpsoj Krajini dovršila Brozova i Tuđmanova Hrvatska?

      26
      3
      Odgovori
    • Samo mali komdntar druže jest svako prevodi kako njemu odg.nas če bog kazniti,šta li vas tek čeka 1 pa 2 svj.rat pa na prostorima bivse države vas hrvate po tome sta pisete gluposti vas ce izbrisati sta ste sve radili a vjekovima su vas srbi branili
      Vama svaka cast Hrvatima mi smo sami krivi ,da se složimo srbi jedanput i naplatimo sve za nazad
      Poz

      6
      3
      Odgovori
    • Da budem realan, sve si lepo rekao ( stvarno to mislim ) ali mislim i da si zaboravio na jednu CINJENICU a ona se zove Jasenovac.

      2
      0
      Odgovori
    • O al ti je kratka pamet pa da li iole znas istoriju…. Vama su ruke krvave do lakata. I za razliku od vas mi drzavu imamo vec vekovima a ne samo 31 godinu. A da niste nemački I američki dupelisci I poslušnici bili ne bi je ni sada imali.

      0
      0
      Odgovori
    • Iz moje porodice je stradalo 26 članova !! 19 od ustaša I 7 od četnika !! Drugi svetski Rat je doneo Zlo l. Mrznju Meiji bratski narod !! Mou familiju ( naja hrvatica ) pobiše četnici a ostale ustaše !! Ali ja nikada nisam niti hoću optuziti Hravate I srbe za te zločine jer to su bili neljudi I antihristi pojedinačno!!! Ja I dalje verujem u hrvatski NAROD I Imam Puno dobro prijatelja Hrvata !! Dokle god budemo Samo zlo spominjali I prebrojavali ubijene I mrtve nikada se nećemo osloboditi SOTONE !! A vama I familiji vašoj sve najbolje da se ostvari !! I neka vas bog čuva na vašem putu !!

      0
      0
      Odgovori
  3. Nisam nacionslista! Nemam problem s tim da navijam za bilo koju zemlju iz okruzenja! Imam problem sto se hrvatski mediji i njihova javnos usudjuju ispitivati na ulicama Srbije za koga ce navijati u susretu Hrvstska i Brazil. Pa se kao zgrozavaju cinjenicom da vecina navija za Brazil!!! ZAMISLITE, cude se!!! Pitam se zasto se kao prvo cude, kao drugo da ispitamo 100 Hrvata za koga bi navijali u utakmici koju igra Srbija sa bilo kim, dali bi navijali za Srbiju?! Ali zato nama nista nije dozvoljeno, njima jeste sve!!! Ne cudi me obican covjek, koji pjeva takve pjesme, ali sportisti koji bi trebali da promovisu normalne vrijednosti, a ne ovako, e to mi je fuj! Pjesmu „Veseli se srpski rode“ koja nikog ne vrijedja, oni prave od toga bauk, a pjevati ovakve pjesme i onda se pitati kako ne navijamo za komsije!!! E dragi moji pitajte se i dalje i cudicete se jos dugo, jer sve vi to znate samo glumite ludilo!

    32
    1
    Odgovori
  4. Skupilo se par pijanih ustaša i vi se odma uzje*ali…svakome po dva šamara i marš kući….zna se da su ti “ najglasniji “ uvek bili i ostali pi* kice…

    12
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter