0
Katar 2022

FOTO: Twitter/FIFAWorldCup

(GOLOVI) ŽIRU PORED TROJICE ENGLEZA ZA POLUFINALE: Kejn promašio penal za produžetak, a možda i nešto više! (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.22 u 22:23

Videli smo veliku borbu.

Fudbalska reprezentacija Francuske pobedila je Englesku u novom neizvesnom meču na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ovaj trijumf, „trikolorima“ je doneo polufinale Mundijala, a Hari Kejn je izašao kao pravi tragičar iz poslednjeg četvrtfinala.

Iako je iskusni napadač pogodio jedanaesterac za izjednačenje, drugi udarac sa bele tačke, nije uspeo da iskoristi i tako donese svojoj ekipi makar produžetke. Ipak, pre toga, vnovo vođstvo Francuskoj doneo je Žiru, koji je skočio pored tri igrača Engleske.

Engleska je potom zaslužila i drugi jedanaesterac na meču, a na belu tačku ponovo je stao Hari Kejn u 84. minutu. Ipak, sada Kejn nije bio miran i ostalo je 2:1 za Francusku.

SVI GOLOVI: 

Fantastičan pogodak sa oko 25 metara od gola Pikforda, postigao je Čuameni. Nakon nekoliko dodavanja, lopta je došla do Čuamenija, koji je sjajno šutirao i pogodio sam ugao gola Engleske za 1:0.

Pogodak za 1:1, postigao je Hari Kejn sa bele tačke u 54. minutu, nakon oštrog starta Čuamenija. Upravo je Čuameni ranije doneo radost Francuskoj, postigavši gol u 17. minutu, ali je sada skrivio penal. Francuzi su se posle pogotka značajno povukli, što su Englezi koristili da stvaraju prilike, a nakon jedne, postigli su i gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter