1
Evroliga

from left Luka Mitrovic, Ognjen Dobric, Ben Bentil, Luca Vildoza and Branko Lazic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Aleksandar Nikolic Hall on December 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SE PONOVO OGLASILA: „Molimo nadležne organe da reaguju!“

Objavljeno: 07.12.22 u 17:22

Ne prestaje rat saopštenjima!

Glavna tema evropske košarkaške javnosti jeste prvi, istorijski, večiti derbi koji će se odigrati u okviru Evrolige.

Partizan će ugostiti Crvenu zvezdu u rasprodatoj Štark Areni.

U toku današnjeg dana oglasili su se prvo crveno-beli i potvrdili da je prisustvo njihovih navijača dozvoljeni, da bi ubrzo nakon toga crno-beli reagovali i demantovali ovu informaciju.

Sada je stiglo novo saopštenje Crvene zvezde, koje prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon održanog sastanka svih bezbednosnih službi i predstavnika dva kluba, koji je održan u sredu u prostorijama Uprave Policije, izašao sa zvaničnim saopštenjem u skladu sa odlukama nadležnih organa koje su donete na tom sastanku.

Sa druge strane, organizator utakmice 12.kola Evrolige koja će se odigrati u četvrtak u „Štart Areni“ izdao je svoje saopštenje koje je potpuno suprotno odlukama koje su doneli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbednosti.

KK Crvena zvezda mts iz tog razloga zvanično je u sredu u popodnevnim časovima, dopisom obavestio predstavnike nadležnih organa o ovoj situaciji, tražeći da se postupi po odluci koje su donete na zajedničkom sastanku u sredu u Beogradu, a vezane za pripremu ove utakmice.

Istovremeno u tom dopisu KK Crvena zvezda pozvao je nadležne organe da se što pre zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja sutrašnje utakmice kako bi se izbegla opasnost od mogućih incidenata za koje KK Crvena zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost. – naveli su iz tabora Crvene zvezde.

Utakmica je na programu sutra od 20 časova i 30 minuta.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

5
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter