0
Evroliga

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Asvel LDLC at Aleksandar Nikolic Hall on November 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„DELIJE“ IPAK U ARENI: Zvezda će imati podršku protiv Partizana na istorijskom derbiju u Evroligi!

Objavljeno: 07.12.22 u 12:52

Preko noći je došlo do velikog preokreta

Juče je iz redova Partizana potvrđena informacija da gostujućih navijača neće biti na prvom istorijskom večitom derbiju u Evroligi.

Ipak, preko noći došlo je do velikog zaokreta u čitavoj ovoj priči i sada je iz Crvene zvezde potvrđeno da će njenih navijača ipak biti u Areni.

VESTI O ZVEZDI:

Navodno, obavljeni su sastanci sa bezbedonosnim službama i dogovoreno je da će svi navijači crveno-belih sa kupljenim kartama moći da uđu u posebne sektore.

Sapoštenje KK Crvena zvezda u vezi sa ovom temom vam prenosimo u celosti:

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12. kola Evrolige.

Na sastanku je odlučeno da će u četvrtak uveče biti obezbeđeni posebni sektori za sve navijače Crvene zvezda koji poseduju karte za utakmicu. Takođe biće određena i posebna lokacija za okupljanje navijača Crvene zvezde, kako bi bezbedno mogli da uđu i izađu iz Arene. Svi ostali detalji biće saopšteni naknadno.

– Ovom prilikom, KK Crvena zvezda mts još jednom apeluje da utakmica protekne u fer i sportskoj atmosferi, bez ikakvih incidenata – piše u saopštenju.

8
16

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter