1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠTA SE OVO DEŠAVA PRED DERBI? Rat saopštenjima Zvezde i Partizana, crno-beli demantovali vest da će „delije“ biti u Areni!

Objavljeno: 07.12.22 u 13:44

U svega sat vremena je ova drama dobila potpuno novu dimenziju

Nakon vesti o tome da će navijači Crvene zvezde dobiti svoj prostor u Beogradskoj „Štark“ areni za navijanje na večitom derbiju u okviru Evrolige došlo je do preokreta.

Naime, svega sat vremena nakon sapoštenja crveno-belih stiglo je saopštenje iz Partizana kojim je demantovana mogućnost dolaska „delija“ na utakmicu Evrolige.

VESTI O PARTIZANU:

KK Partizan Mozzart Bet kao organizator sutrašnje utakmice nije doneo nikakvu novu odluku na temu organizovanog dolaska gostujućih navijača. Ovakav spin koji dolazi od predstavnika našeg gradskog rivala smatramo neodgovornim i nepotrebnim podizanjem tenzija uoči meča za koji mi kao klub već danima imamo kampanju kako bi sve proteklo u najboljem mogućem redu.

Podsećamo da gostujući tim niti učestvuje u organizaciji meča, niti pripada bilo kojoj nadležnoj instanci koja je u našoj državi zadužena za pitanja bezbednosti na sportskim borilištima. Bezbednost svih učesnika utakmice kao i svakog gledaoca je na prvom mestu i Partizan Mozzart Bet na prvom mestu mora da vodi računa o tome da svi vlasnici karata bezbedno uđu i izađu iz dvorane. Klub će danas imati redovnu sednicu Skupštine i Upravnog odbora, a nova tema o kojoj će biti doneta konačna odluka je i način na koji će simpatizeri Crvene zvezde MTS moći da borave u hali. Odluka o nemogućnosti organizovanog dolaska i unošenja navijačkih obeležja nije promenjena. O konačnoj odluci, Klub će se oglasiti nakon sednice UO – piše u saopšenju.

Sve u svemu verovatno nikom nije jasno šta se dešava, a da li će gostujućih navijača biti čini se da još uvek ne znamo.

 

2
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter