1
Katar 2022

FOTO: Twitter/HNS_CFF

HEROJ HRVATSKE SE NIJE USTRUČAVAO: „Ovo je najbolja utakmica u mom životu!“

Objavljeno: 05.12.22 u 19:26

Bio je maestralan.

Fudbaleri Hrvatske uspeli su da prođu u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru, tako što su slavili protiv Japana i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Rezultat posle 120 mintua igre bio je 1:1, a heroj ovog trijumfa, golman Dominik Livaković, bio je presrećan posle pobede.

Osećaj je super, najpre zbog ekipe, atmosfera je sjajna. Hvala navijačima koji su došli. Japanci su vrhunski pritiskali od početka. Odigrali smo tešku utakmicu, oni su bili vrhunski pripremljeni, ali i mi smo. Pobedili smo kad nam je bilo najteže. Ovo je najbolja utakmica u mom životu i ovo su mi najdraži trenuci u karijeri – istakao je Livaković.

Pored njega i Nikola Vlašić je izneo svoje utiske, rekavši da su Japanci bili težak protivnik. Takođe, istakao je da misli kako će Brazil slaviti i tako biti njihov rival u četvrtfinalu.

– Ova utakmica je pokazala kakva smo mi ekipa i kakvo zajedništvo imamo. Dominirali smo na kraju. Kad ti golman skine tri penala, ne možemo da izgubimo. Vežbali smo penale na treningu. Namučili su nas Japanci, ali znali smo koje su njihove mane i vrline. Penali su sastavni deo utakmice i baš smo zadovoljni. Japanci su nas iznenadili centaršutevima i tako su postigli gol. S kim ćemo igrati dalje? Mislim da će Brazil pobediti, ali sve je moguće. Mi nastavljamo da gazimo i dajemo sve od sebe – zaključio je Vlašić.

VESTI O MUNDIJALU:

0
0

1 Komentara

  1. I ti bi mogao da braniš i šutiraš penale. To nema veze sa ovom igrom, pod hitno ukinuti. Penali su mnogo nepravde uzrokovali

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter