1
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Valencia at Stark Arena on December 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ NIKADA NIJE NOVČANO KAŽNJAVAO IGRAČE: „Da li mislite da igrači vole da gube utakmicu?!“

Objavljeno: 02.12.22 u 09:07

Ima još da se igra.

Poražen je protekle večeri Partizan od Valensije rezultatom 96:100, a na konferenciji za medije, o mnogim temama, govorio je Željko Obradović. Glavna pitanja, bila su vezana za povrede igrača, ali izdvojilo se jedno, koje se ticalo potencijalnog kažnjavanja, što je najtrofejniji evropski trener oštro odbacio.

– Kakvim sankcijama? Da li vi mislite da igrači vole da gube utakmicu? Da li mislite da neko ne uživa da igra pred ovakvom atmosferom. Zahvaliću se navijačima, moram da im se zahvalim. Ja ovo teško doživljavam, naravno da kada se ovo igra ovako, da vas dovode u situaciju da razmišljate, ali ja ću verovati u igrače. Ovo je 19. u sezoni, imamo još dve trećine sezone. Zavisiće samo od nas sami – počeo je Obradović.

VESTI O PARTIZANUI:

Potom je istakao da novčano nikada nije kaznio igrače, kao i da veruje u razgovor. Na samom kraju, zaključio je da će svakome u lice reći koja je njegova greška, što je uvek i radio.

– Ja igrače nikada nisam novčano kažnjavao, jesam pretio, više verujem u razgovor, da smo mi ljudi, koji treba da razumeju jedni druge. Svakom govorim u lice šta je njegova greška pojedinačno. Ja ću to tako raditi kao što sam do sada radio – zaključio je trener crno-belih.

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama – bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter