1
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Valencia at Stark Arena on December 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ NAKON VALENSIJE ZABRINUT ZBOG POVREDA: Lesor je odradio samo jedan trening, vidite koliko nam znači!

Objavljeno: 01.12.22 u 23:27

Veruje u svoj tim. 

Košarkaši Partizana, poraženi su od Valensije u 11. kolu Evrolige i to nakon produžetka. Rezultat je bio 96:100, a nakon meča, medijima se obratio trener crno-belih Željko Obradović koji je istakao da tim ima ogromne probleme na treninzima, zbog povređenih visokih igrača.

Razlog je jedan jedini, što mi nemamo trening. Ja sam rekao posle utakmica protiv Zvezde, da smo ustvari imali jedan trening protekle nedelje. Imamo probleme sa visokim igračima i teško je napraviti normalan trening. Tu su 2, ponekad 3. Smailagić je tražio protiv Zvezde da igra na svoju odgovornost. Imao je tu povredu prsta u Barseloni i želeo je da pomogne timu, a posle utakmice Zvezde se i razboleo – počeo je Obradović, a potom je pričao i o Lesoru:

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Valencia at Stark Arena on December 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– Lesor je uradio samo jedan trening pred sam meč i očigledno je koliko nam donosi. U utakmici od sramna 23 skoka koja smo imali, Lesor je imao 10, a ostali su uticali sa 13.

Potom je pričao i o izostancima visokih igrača, kao i problemima sa kojima se njegov tim susreće na treninzima.

Nema ko da bude. Zna se, Balša i Aleksa su napolju, Smailagić – pravo da vam kažem nemam pojma. To je tim koji imamo, ono što je bilo dobro u poslednjih par treninga, to je da je Tristan radio dobro i zato je dobio priliku. Naravno postoje oni koji su nosioci igre. Mi smo igrali ponovo veoma dobro, ali smo tim kojem je veoma lako da napravi nekoliko grešaka u nizu. Da ne vodimo računa o rezultatu i da igramo strpljivije. Međutim, pričamo o tome i tako je kako je. Zbog zdravstvene situacije smo zabrinuti, ali verujem da ova ekipa ima kvalitet. Moramo da zbijemo redove i da probamo da malo popravimo neke stvari. Sa malim stvarima se popravlja dosta toga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
1

1 Komentara

  1. ZASTO Lesor nije dobio dostojnu zamenu, a ne ovog…?!!!…i zasto se madar na najvaznijoj poziciji pleya MORA ISTRPETI, a hocemo da igramo EL…sa tim klincem na poziciji pleya, ma daj moj Zoc, ne ide to tako teBra, improvizacija je za neozbiljne iLi..da…?!!! PS..a o dndjusicu tek nemam..reci!!!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter