1
Evroliga

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Valencia at Stark Arena on December 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

JOŠ JEDNA POVREDA U PARTIZANOVIM REDOVIMA: Jednom košarkašu natekao lakat, Obradović otkrio detalje!

Objavljeno: 01.12.22 u 23:39

Detalji još uvek nisu poznati.

Nakon poraza Partizana od Valensije rezultatom 96:100, Željko Obradović je pričao o situaciji sa povredama. On je otkrio da je na večerašnjem susretu udarac zadobio Dante Egzum i da mu je natekao lakat.

Dante je dobio neki udarac večeras. To moramo da vidimo i čekam doktore da dođu. Njemu je natekao lakat, baš mu je natekao lakat. Ne znam kako će da bude. Ovi ostali svi, to su neki sitni, mali problem – istakao je trener crno-belih.

during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Valencia at Stark Arena on December 01, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Obradović je pričao i o Matijasu Lesoru, koji je od Partizanova 23 skoka, uhvatio čak 10. Trener crno-belih, otkrio je i da je francuski centar odradio samo jedan trening i to pred sam meč.

Lesor je uradio samo jedan trening pred sam meč i očigledno je koliko nam donosi. U utakmici od sramna 23 skoka koja smo imali, Lesor je imao 10, a ostali su uticali sa 13.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
1

1 Komentara

  1. ..ovo je sasvim ‘normalan’ sled dogadjaja, tj. povreda, kada Egzum igra 3/4, a klinac madar blesne tek pola cetvrtine i nestane, veoma neozbiljno da EL igras sa klincem na najvaznijoj poziciji pleya uz to strancem..?!!…isto je i sa Lesorom i ZEKOM koji nas vuku celo vreme, za razliku od andjusica, papapetrua, trife, vukcevica i Nanelija koji je vec dve tekme na samom kraju us’ro!!!! ODBRANA NE POSTOJI, NEMA JE, samo LESOR, ZEK I EGZUM DAJU GASS, tj.njihova ENERGIJA NAS GURA svo vreme, samo dokle..?!!!..i zasto si SAVIC ZORANE DOVEO OVOG CENTRA…?!!! ZASTO…i zasto se ceka sa ozbiljnim PLEJMEKEROM, od ALEKSE NEMA „LEBA“, on cak i nije pley, a i dvojka je racQ…PLEJ NAM TREBA DA SE SA EGZUMOM NE RIZIKUJE, SKLON JE POVREDAMA, TALICAN JE BREEE!!!!!!!!

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter