1
AdmiralBet ABA Liga

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘DOZVOLILI SMO IM DA SE VRATE SA OSAM RAZLIKE’: Anđušićeva rekapitulacija večitog derbija!

Objavljeno: 28.11.22 u 23:42

Jedno je sigurno, nikako ne mogu da budu zadovoljni večerašnjom utakmicom, jer ih je večiti rival ubedljivo savladao.

Partizan je pretrpeo ubedljiv poraz od najvećeg rivala u okviru prvog ovosezonskog derbija – 90:74. Nakon utakmice za medije je govorio srpski reprezentativac, Danilo Anđušić.

‘Dozvolili smo im sa osam razlike da se vrate i povedu pred poluvreme i to igračima koji su motori Crvene zvezde ove sezone. Kada počnete da pogađate lake šuteve i postižete lake poene, sve bude drugačije. Njima je to mnogo značilo. Digli su se, to je bio prelomni momenat. Imali smo još jednu šansu u četvrtoj četvrtini kada smo prišli na tri razlike, nismo uspeli da preokrenemo i to je to – idemo dalje.’ – rekao je Danilo, da bi odmah potom dodao:

during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet at Aleksandar Nikolic Hall on November 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Imali smo još jednu šansu u četvrtoj četvrtini kada smo prišli na tri razlike, nismo uspeli da preokrenemo i to je to – idemo dalje. Ovo nam je prvi poraz, nova je utakmica ispred nas, biće još derbija, biće još utakmica…Verujem u svoj tim, biće nam ovo dobar nauk za ubuduće. Nadam se da ćemo igrati bolje u narednom periodu i protiv Valensije i protiv Crvene zvezde. Verujem da će biti drugačija utakmica.’ – zaključio je Danilo Anđušić.

Anđušić je utakmicu završio sa dva poena za 11 minuta utakmice, iz igre je šutirao 0/4, uhvatio je dva skoka, dok je sa penala imao 2/2.

2
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter