0
Evroliga

from left Danilo Andjusic Balsa Koprivica Tristan Vukcevic Zach LeDay Kevin Punter Mathias Yam Madar Lessort celebrate during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BLISTAO JE PROTIV BARSELONE, ZAŠTO DA NE I PROTIV REAL MADRIDA: ‘Forsiraju brzinu i tranziciju!’

Objavljeno: 23.11.22 u 23:55

U 10. kolu Evrolige, crno-beli će u Madridu igrati protiv „Kraljevskog kluba“. Meč počinje 24.11. od 20:45.

Danilo Anđušić je protiv Barselone bio najefikasniji igrač Partizana sa 23 poena. Moglo bi se reći da je on jedina svetla tačka u tom porazu. Pred sutrašnji meč, on je izjavio:

„Utakmica posle dva dana. Navikli smo na težak ritam, nemamo puno vremena da se pripremimo ali na nama je da uradimo sve što je u našoj moći da se spremimo što bolje. Očekuje nas jako težak meč protiv tima koji igra jako dobru košarku u poslednje vreme i sigurno neće biti lako. Posle jučerašnje utakmice moramo da se podigno, da odigramo mnogo bolje, sa energijom i defanzivno.’ – rekao je Danilo i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

Ekipa Reala forsira brzu igru i igraju dosta u tranziciji, najbolja su skakačka ekipa sa Tavarezom koji dominira u reketu. Moramo da zaustavimo njihov ofanzivni skok koji nam je bio problem u prošloj utakmici i popravimo sve navedene stvari i budemo bolji ako želimo da pobedimo ovu utakmicu“, istakao je Anđušić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter