0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

SELEKTOR BRAZILA OTKRIO SVE OKO NEJMAROVE POVREDE: Osetio je bol, ali je odlučio da igra!

Objavljeno: 24.11.22 u 23:55

Ipak je uveren da će igrati u nastavku prvenstva.

Selektor Brazila Tite, obratio se medijima nakon pobede nad Srbijom u prvoj rundi grupe G Svetskog prvenstva u Kataru. kao što se očekivalo, onn je najviše pričao o Nejmaru, kao i o njegovoj povredi.

– Šok koji je imao zbog takve povrede od strane srpskog igrača, moramo da sačekamo 24 sata da bismo imali bolju procenu situacije, još nismo zakazali magnetnu rezonancu, ne možemo da dajemo prerane komentare – počeo je Tite i dodao:

FOTO: STARSPORT

– Nejmar je osetio bol i tokom čitave utakmice ga je osećao, ali je odlučio da ostane na terenu i izvanredno je što je ostao na terenu i uprkos tom bolu, ostao je na terenu i posle 11 minuta nakon povrede, kada posle nije mogao više da nastavi.

Novinari se tu nisu zaustavili, pa su u nastavku postavili novo pitanje o najboljem igraču Brazila. Tom prilikom, Tite je otkrio da će nejmar igrati u nastavku prvenstva.

– Sigurni smo da će Nejmar nastaviti da igra na Svetskom prvenstvu, zaključio je Tite i otkrio sve dileme.


Standings provided by Sofascore

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter