0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

BRAZILCI U VELIKOM STRAHU! NEJMAR SE OZBILJNO POVREDIO: Nastavak turnira pod znakom pitanja! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.11.22 u 23:45

Loše vesti za Titea i ekipu!

Srbija je na startu učešća na Svetskom prvenstvu u Kataru, poražena od selekcije Brazila sa 2:0. Nisu Orlovi bili na svom prepoznatljivom nivou, ali se mnogo pitao i protivnik, koji je demonstrirao svoj kvalitet.

FOTO: STARSPORT

Brazilci su na spektakularan način najavili pohod na titulu, ali velika briga se stvorila po završetku susreta. Naime, prva zvezda tima, Nejmar, doživeo je ozbiljnu povredu. Nejmar je osetio bol nakon jednog starta Nikole Milenkovića, ostao je na terenu još 11 minuta, ali situacija se potom zakomplikovala.

Stopalo fudbalera Pari Sen Žermena nije prošlo dobro posle kontakta sa mladim štoperom naše selekcije. Pojavila se bojazan da bi Nejmar mogao da propusti nastavak šampionata, a povodom toga se oglasio PR brazilske selekcije.

-Nejmar će biti podvrgnut detaljnim pregledima lekara u narednih 24 do 48 sati. Za sada ne možemo nista konkretno da kazemo, moramo da sacekamo ono sto ce nam reci lekari . Tokom utakmice Nejmar je osetio bol, ali je jos 11 minuta ostao na terenu – kazao  je pres ofiser Brazila na konferenciji posle utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter