0
Katar 2022

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 04: Aleksandar Mitrovic (R) of Serbia celebrates after scoring a goal with bFilip Kostic (L) during the 2022 FIFA World Cup Qualifier match between Serbia and Luxembourg at Rajko Mitic stadium on September 4, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘MITROVIĆ? MOGU SAMO DA GA HVALIM!’: Brazilski fudbaler svestan opasnosti!

Objavljeno: 24.11.22 u 14:13

On najbolje zna šta Mitrović može!

Srbija večeras igra sa Brazilom u okviru prvog kola Svetskog prvenstva u Kataru. Andreas Pereira, brazilski vezista poziva svoje sunarodnike na oprez, jer kako kaže, Srbija je izuzetno opasna.

‘Srbija je fizički mnogo snažan tim. Brazil se ne sme zezati, da razmišlja o Srbiji kao da je samo običan protivnik, jer mogu biti vrlo nezgodni.’ – rekao je fudbaler Fulama i potom prokomentarisao svog timskog kolegu – Aleksandra Mitrovića:

FOTO: STARSPORT

‘On zna kako da te namuči. Mogu samo da ga hvalim. Mitrović je senzacionalan momak, sjajno me dočekao u klub. Pričao sam s njim posle utakmice sa Mančester junajtedom, poželeo mu sreću na SP. On je momak za primer. Siguran sam da će se Brazil namučiti da ga zaustavi.’ – zaključio je Pereira.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter