0
Katar 2022

Foto: Twitter/@CanadaSoccerEN

MILAN BORJAN VERUJE U SRBIJU: Večeras će biti na stadionu uz Orlove! (FOTO)

Objavljeno: 24.11.22 u 08:15

Reprezentacija Kanade je poražena sinoć od Belgije rezultatom 1:0 u okviru prvog kola grupne faze, a Milan Borjan nije mogao ništa kod udarca Bačuajia.

Bila je Kanada bolji rival tokom čitavih 90 minuta, ali sreća nije bila na njihovoj strani, pa je tako posle punih 36 godina, ostvarila poraz na utakmici Svetskog prvenstva, a za srpske medije je nakon meča, govorio kapiten Crvene zvezde:

„Odigrali smo taktički veoma dobru utakmicu. Imali smo dosta šansi, ali nismo ih iskoristili, a primili smo gol iz greške. Nismo bili dovoljno koncentrisani. Krivo mi je što smo izgubili jer smo stvarno odigrali fenomenalnu utakmicu i pokazali da možemo da igramo sa bilo kojom ekipom na svetu“ započeo je Borjan pa se dotakao meča sa Hrvatima:

„Biće interesantna utakmica, daćemo sve od sebe da probamo da pobedimo i njih i Maroko i da prođemo“ bio je jasan povremeni kapiten Kanade, a onda je dobio pitanje da li će imati motiv više protiv Hrvatske:

„Ne bih da komentarišem to“ potom nije želeo ni da komentariše reči selektora Kanade:

„To je naša privatna stvar“ kratko je poručio, pa otkrio kakav je osećaj debitovati na Mundijalu:

„Neverovatan! Eto, debi sa 35 godina. Ispunjavam svoje snove i sa Crvenom zvezdom i sa reprezentacijom i presrećan sam zbog toga“ naglasio je, pa otkrio da li se čuo sa nekim saigračem iz Zvezde:

NAJNOVIJE IZ KATARA:

„Jesam, i pre i posle utakmice. Poželeli su mi sve najbolje, a posle utakmice mi pisali da je šteta što nismo pobedili jer smo bili bolji. Imam maksimalnu podršku svojih saigrača iz kluba“ rekao je, a onda istakao da veruje u Srbiju protiv Brazila:

„Ja verujem u Srbiju. Stvarno ima fenomenalnu reprezentaciju i selektora, igra odlično. Neće biti iznenađenje, Srbija će pobediti“ jasan je bio Borjan, pa odgovorio na pitanje da li će doći na utakmicu:

„Da, idem na utakmicu. Uzeo sam kartu u zadnji čas, jer nisam bio siguran da li ću moći, ali pitao sam ove moje iz reprezentacije i dozvolili su mi, tako da će Srbija imati podršku sa tribina i od mene“ konstatovao je, a onda rekao i ko je bio njemu podrška na meču protiv Belgije:

„Jeste, bili su supruga, sin, roditelji, brat i moji prijatelji. Hvala i vama (novinarima) koji ste bili. I oni svi idu na Srbiju, ali nećemo biti na istom mestu pošto sam ja uzeo kartu u poslednjem trenutku. Ja ću biti sa Atibom Hačinsonom, i on dolazi da navija za Srbiju“ zaključio je iskusni čuvar mreže.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter