0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

U BOJ KRENITE JUNACI SVI: Mitrović i Vlahović rade punom parom, Kacuhito zrači pozitivom pred Brazil! (FOTO)

Objavljeno: 23.11.22 u 18:22

Poslednji trening pred susret sa Brazilcima.

Fudbalska reprezentacija Srbije svoj prvi meč na ovogodišnjem Mundijalu u Kataru, odigraće u četvrtak od 20 časova, a rival će biti možda i najjači mogući, selekcija Brazila. Pred ovaj meč, nešto ranije, održane su konferencije za medije, a takođe, selekcija Brazila je već odradila svoj trening.

Sa druge strane, Orlovi su sa radom počeli od 17.30 časova, a donosimo vam fotografije sa lica mesta. Na njima možemo videti da Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović treniraju pod punim intezitetom, kao i da cela ekipa vredno radi kako bi spremno dočekala Brazilce.

U kadru je bio i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, kao i kondicini trener Kacuhito Kinoši koji zaista zrači pozitivnom energijom.

FOTO: STARSPORT

Podsećamo, na konferenciji za medije, selektor Srbije, istakao je da je Filip Kostić upitan za sutrašnji duel, ali ga na slici možemo videti kako trenira sa timom.

– Očekujem dobru i hrabru Srbiju protiv Brazila, spremni smo za sve što nas očekuje, dobro smo radili ovde, a jedino je Filip Kostić pod znakom pitanja, dok Aleksandar Mitrović već tri-četiri dana trenira sa ekipom, zaključio je Stojković.

VESTI O MUNDIJALU:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter