1
Katar 2022

FOTO: Twitter/@FIFAWorldCup

ZNALO SE NA PRVU, ALI OPET JEZIVE VESTI: Francuz završio učešće na Mundijalu, evo kakva je povreda u pitanju!

Objavljeno: 23.11.22 u 09:42

Fudbaleri Francuske su uspešno krenuli u razbijanje kletve šampiona Mundijala, i svoj put ka odbrani titule su krenuli veoma uspešno, pobedom nad Australijom rezultatom 4:1 u prvom kolu grupe D ovogodišnjeg prvenstva u Kataru.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Ipak, mali gorak aftertejst ostao je u ustima svih Trikolora, jer je rana povreda Lukasa Ernandeza, ispostaviće se ispunila strepnje svih fudbalskih fanova, a u pitanju su pokidani ligamenti kolena. Da je takav scenario videlo se na prvu po reakciji fudbalera, a izlišno je pominjati da je za prvotimca Bajerna ovaj Mundijal završen.

Podsećamo, Ernandez se povredio rano u meču, jer je neposredno pre gola Australije pokušao da uđe u blok protivničkom igraču, ali ga je rival nadmudrio, što je nažalost dovelo do povrede francuskog internacionalca.

Takođe podsećamo da je izuzetno negativna tradicija u pitanju kada su aktuelni šampioni Mundijala u pitanju, jer već 20 godina, sa jednim izuzetkom, aktuelni šampioni završavaju takmičenje već u grupnoj fazi.

0
0

1 Komentara

  1. Kako ih je lose krenulo sa povredama, nadam se da ce im se vratiti na terenu i nek udju u samu zavrsnicu mundijala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter