0
Katar 2022

FOTO: STARSPORT

EKSKLUZIVNO SA TRENINGA BRAZILA PRED SRBIJU: Nejmar izuzetno raspoložen, Tite zabrinut! (FOTO)

Objavljeno: 23.11.22 u 16:48

Sutra nas očekuje velika borba.

Nakon što je održana i konferencija za medije na kojoj se obratio selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, kao i kapiten Dušan Tadić, donosimo vam fotografije sa poslednjeg treninga Brazila pred Srbiju. Tamo smo videli izuzetno raspoloženu prvu zvezdu tima Nejmara, dok je selektor Tite, imao zabrinut izraz lica u jednom momentu.

FOTO: STARSPORT

Naša selekcija će nesumnjivo imati težak zadatak, posebno ako ubitačni napadači Brazila budu imali svoj dan, ali jedno je jasno – Orlovi se neće predati. To je potvrdio i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je istakao

Očekujem hrabru Srbiju, dobru Srbiju i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat. Rekli ste a će Brazil da igra sa 4 napadača? Veoma ste srećni kada možete da igrate sa četiri napadača. A odbrana? Mora neko da igra i odbranu. Brazil je u svom zlatnom dobu. Brazil ima šansu da pobedi, ali ima i Srbija. Ne bojimo se nikoga u svetu, čak ni Brazila. Izvinite, ali tako je – rekao je selektor naše zemlje. 

Sa druge strane, Srbija će svoj trening odraditi od 17.30 časova. Na konferenciji za medije brazilskog tima, selektor Tite je rekao da Srbija ima iskustva, kao i da moraju obratiti pažnju na našu ofanzivnu igru.

– Srbija ima dosta iskustva, sa dobrim rezultatima, imali su neke povrede, pratimo ih, vrlo ih poštujemo, siguran sam da će svi biti spremni, ali favoriti smo samo dok ne uđemo na teren. Posebno moramo da obratimo pažnju na njihove ofanzivne karakeristike – rekao je Tite.

VESTI O MUNDIJALU:

Podsećamo, Srbija i Brazil će odmeriti snage u četvrtak od 20 časova. Biće to prvi meč na Svetskom prvenstvu za obe selekcije, a utakmica će se igrati na stadionu Lusail Ikonik.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter