0
Evroliga

Ostoja Mijailovic Srbija - Turska kvalifikacije za svetsko prvenstvo, FIBA Beograd, Srbija, 14.11.2022. Novembar 14. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OSTOJA RAZOČARAN U BARSINE POSTPUPKE: Velikan nije imao sluha i osećaj za ljude!

Objavljeno: 23.11.22 u 08:40

Partizan je poražen od Barselone na gostovanju u okviru devetog kola Evrolige rezultatom 79:68, i tako ostao bez pobede na još jednom gostovanju. Ranije juče su se pojavile informacije da Grobari neće moći u Blaugranu, što se kasnije ispostavilo kao tačno, a prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović, rekao je sledeće povodom toga.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

“Žao mi je što velika Barselona nije imala sluha za kompromis i osećaje ljudi koji su prešli hiljade kilometara! Dali smo sve od sebe, sve pokušali, ali nismo imali mehanizam da utičemo na njih. Hvala svima koji nam pružaju podršku i koji su prešli veliki put zbog Partizana!” – oglasio se Ostoja.

Naredni meč za crno-bele igra se u četvrtak, a rival je nešto severniji Real iz Madrida, pa će tu izabranici Željka Obradovića imati priliku da napadnu prvi trijumf van svog parketa.


Standings provided by Sofascore

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter