1
Evroliga

Foto: Twitter/@PartizanBC

BARSELONA JE IPAK BILA PREVELIK ZALOGAJ: Partizan porazom otvorio tešku nedelju! (VIDEO)

Objavljeno: 22.11.22 u 22:41

Partizan je poražen od Barselone na gostovanju u okviru devetog kola Evrolige rezultatom 79:68.

Poznato je da su veliki prijatelji Željko Obradović i Šarunas Jasikevičijus i da je Litvanac učio od najvećeg trenera u istoriji Evrolige. Ovoga puta, veliki Željko je stigao kao autsajder u Barselonu. Partizan je i više nego dobro otvorio utakmicu, koja je od samog starta bila čvrsta i u kojoj se odmah videlo da će rival koji bude bio bolji u odbrani imati veće šanse za pobedu.

Prva četvrtina završena je rezultatom 21:17 u korist crno-belih, iako je samo 2 minuta pred kraj rezultat bio 13:13. U drugom kvartalu gledali smo nešto bolju Barsu, ali i Partizan koji je nastojao da sačuva prednost stečenu u prvih 10 minuta. Nažalost, u tome nije uspeo, jer je Barselona u poslednja tri minuta pokazala zašto je glavni favorit za osvajanje Evrolige. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 39:32 za domaćina, a halom je odjekivalo – „Uzmi Željko evrotitulu“!

U drugom poluvremenu, Barselona je pokazala klasu i iskustvo, a Partizan nije doživeo težak poraz, već je dostojanstveno izgubio od jednog od najjačih i najskupljih timova na Starom kontinentu, a krajnji rezultat bio je 79:68. Najefikasniji u redovima crno-belih bio je Danilo Anđušić, koji je ubacio 21 poen, Naneli je dodao 10 i Ledej 8, a ova dva košarkaša nisu dali nijedan poen u drugom poluvremenu. Sa druge strane, u redovima pobednika, Laprovitola je ubacio 13 poena, a pratio ga je Satoranski sa 11.

0
0

1 Komentara

  1. ..dok kk plaqiyat dovodi vildozu, kkP je ‘prezadovoljan’ sa mADAROM…??!!!
    PS..nemamo pleya, madar ni za Q., dok Egzum moze da prodje na ‘energiyu’..i onda nam Andjusic glumi pleya..?!!..umesto ovog vladimira, bolje da smo vratili MOzLiya na centarsku poziciju, bar bi k’o covek odmorio Lesora, cija energija nas gura, samo dokle on i ZEK mogu da igraju non-stop..videcemo, ALI bez odlicnog pleya KKP nema sta da trazi u drugom delu sezone u EL..

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter