0
Evroliga

grobari navijaci fans supporters flags zastave during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Maccabi Playtica Tel Aviv at Stark Arena on November 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U BARSELONI SE UPLAŠILI GROBARA?: Katalonci otkazali karte navijačima Partizana pred večerašnji meč!

Objavljeno: 22.11.22 u 16:24

Pozivaju se na Zakon u sportu!

Košarkaši Partizana večeras od 20.45 časova gostuju ekipi Barselone u jednom od potencijalno najzanimljivijih susreta u devetom kolu Evrolige.

Veliki broj navijača je otputovalo u Kataloniju kako bi pratili uživo ovaj meč i bodrili Partizan sa tribina Palau Blaugrane.

Međutim, stigla je šokantna vest. Naime, domaćini su prosledili mejl u kome se kaže da su karte za gostujuće navijače otkazane.

Barsa se poziva na španski Zakon u sportu i deo koji se odnosi na razmak između domaćih i gostujućih navijača u cilju bezbednosti navijači.

Naveli su i da će novac biti vraćen svima koji su kupili karte u što kraćem roku.

Iz Partizana su se oglasili i napisali da je predsednik crno-belih u kontaktu sa prvim čovekom Barselone, Đoanom Laportom.

 

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter