5
AdmiralBet ABA Liga

Ostoja Mijailovic JSD Partizan Proslava 77 Rodjendan at Hotel Hyatt on October 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

OSTOJA MIJAILOVIĆ KAKVOG DO SADA NISMO VIDELI: ‘Najoštrije osuđujem one koji naše utakmice koriste za ispoljavanje ličnih frustracija!’

Objavljeno: 19.11.22 u 22:26

Osuđuje one zbog kojih klub plaća kazne!

Prvi čovek PartizanaOstoja Mijailović prezadovoljan je trenutnim izgledom KK Partizan, a posebno ga oduševljavaju navijači. Ipak, zbog ubacivanja tvrdih predmeta od strane tih navijača, klub neretko plaća kazne, što on oštro osuđuje.

‘KK Partizan je danas jedan od najgledanijih i najorganizovanijih klubova na svetu. Od gotovo nestalog kluba, kakav je bio pre pet godina do današnjeg stanja koje teži savršenstvu, prošlo je mnogo neprospavanih noći, ulaganja i odricanja! Hvala velikom broju najjiskrenijih navijača koji Partizan čine velikim, i bez čijih ulaganja kroz kupovinu karata ne bismo mogli ovoliko.’ – rekao je Ostoja i potom nastavio:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ostoja Mijailovic (@ostoja_mijailovic)

‘Najoštrije osuđujem one koji naše utakmice koriste za ispoljavanje ličnih frustracija, bacajući čvrste predmete u teren, zbog čega klub plaća basnoslovno velike kazne. Takođe najoštrije osuđujem i one koji lično na našim utakmicama protestuju protiv sopstvene države, mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas. Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primer mnogima!’ – zaključio je prvi čovek Partizana!

4
2

5 Komentara

  1. Al vas ugnjetava,imate najveći budžet u istoriji srpske košarke ali ubedljivo najveći a kad se Zvezda gasila u fudbalu i kosarci i bila u 20x goroj situaciji a vi osvajali titule sve je bilo ok,licemjerni ste da to nije realno..2j vas ugnjetava pa 5-6 košarkaša vasih ima platu minimum milion evra+ Obradovic 900h

    0
    4
    Odgovori
  2. Vucicu PEDERU uvek i na svakoj utakmici isto Vucicu PEDERU.Nista protiv drzave samo protiv diktatora.Veliki su to razbojnici 10g ja poznajem

    Uvek ali uvek ce biti i ostati Vucicu PEDERU.
    Veliki su to Razbojnici.
    To nije skandiranje protiv Drzave vec protiv Diktatora.Satiranje Partizana u svim sportovima ,a on neka pokusa da ugasi Partizan .
    Njega sa vlasti ce srusiti navijaci Partizana Zivi bili Pa videli.

    11
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter