3
Fudbal

Kosarka-KK Partizan Koktel Ostoja Mijailovic (L) and Milorad Vucelic Belgrade, 26.06.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MINISTARSTVO ODBILO ŽALBU VUČELIĆA: Ostoja Mijailović i zvanično predsednik JSD Partizan!

Objavljeno: 04.11.22 u 13:13

Ništa od uložene žalbe.

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović od danas je i zvanično prvi čovek JSD Partizan, potvrđeno je rešenjem Ministarstva omladine i sporta.

Ministarstvo je izdalo rešenje u kojem stoji da se odbija žalba Milorada Vučelića i Milana Obućine na rešenje Agencije za privredne registre.

Prekida se postupak po žalbi podnetoj 29. septembra 2022. godine, protiv rešenja Agencije za privredne registre od 16. septembra 2022. godine do okončanja spora pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu – navedeno je u rešenju Ministarstva omladine i sporta.

Izbori za predsednika JSD Partizan održani su 12. septembra. Posle dve održane sednice, crno-beli su dobili dva predsednika, Ostoju Mijailovića i Milorada Vučelića.

FOTO: Privatna arhiva

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter