1
Evroliga

Head coach Sarunas Jasikevicius Nikola Mirotic (C) Rokas Jokubaitis (L) Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN: Najbolji košarkaš Barselone blizu povratka na teren! (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.22 u 17:51

Videćemo da li će zaigrati protiv crno-belih!

Košarkaši Partizana u narednom kolu Evrolige gostuju ekipi Barselone u Palau Blaugrani.

Domaći bi mogli da budu značajno ojačani u tom duelu.

Naime, Nikola Mirotić, koji je povredio Ahilovu tetivu ovog leta, potpuno normalno trenira i njegov povratak je sve bliži.

Kako navode specijalizovani mediji, neće zaigrati sutra u ACB ligi protiv Huventuda, ali povratak treba očekivati naredne sedmice u Evroligi. Ne bi valjalo da se njegov povratak desi upravo protiv Partizana, a u tom slučaju sigurno bi zaigrao protiv Baskonije dva dana kasnije.

Prošle sezone Mirotić je bio MVP regularnog dela sezone u Evroligi i beležio je prosečno 16,9 poena, 5,2 skoka i 1,4 asistencije, a imao je i 0,9 ukradenih lopti po meču.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

1 Komentara

  1. Vi samo objavljujete lose vesti za Partizan.Imam utisak da vam je drago kad objavite losu vest i da svi u redakciji navijate za Zvezdu.

    4
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter