3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ ŠOKIRAO SVE IZJAVOM: ‘Kulibali je kvalitetniji igrač od Ohija!’

Objavljeno: 15.11.22 u 14:41

Više nego interesantna izjava Zvezdana Terzića.

Prvi čovek Crvene zvezde upitan je na današnjoj konferenciji da prokomentariše učinak Kalife Kulibalija u ‘crveno-belom’ dresu. Prema njegovim rečima, Kalifa je mnogo kvalitetniji od onoga što je pokazao.

‘Kulibali se nije snašao ovde, jedini je krivac, došao je potpuno nespreman u periodu kad smo igrali mečeve sreda-nedelja. Niko ga nije prihvatio na poravi način, ni stručni štab, ni navijači ni mediji. Pet godina je igrao u Francuskoj, ima ozbiljan CV. Nije se snašao, Zvezda je teška. I nije prvi put da se kvalitetan igrač ne snađe u Zvezdi. Videćemo šta će biti s njim u narednom periodu. Sigurno je da ćemo dovesti špica. Dolazak Pavkova nije realan niti razmišljamo o njemu.’ – rekao je Terzić, da bi odmah potom dodao:

Califa Coulibaly
Crvena Zvezda v TSC, Mozzart Super Liga 2022/2023 at stadium Rajko Mitic on September 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Ohi je kod nas bio prvih devet utakmica i nije odigrao nijedan jedini minut. Šta da radimo kada trener nije računao na njega. Doveli smo ga za nula evra i dobili smo milion evra. Nismo očekivali odlazak Stankovića, dan pre meča sa Haifom je ugovoren transfer. Na Ohija se nije računalo. Mislim da Ohi nije ispunio očekivanja, očekivali smo više. Kulibali je mnogo kvalitetniji igrač od Ohija kada pogledate gde su igrali. E sad, i Kulibali nije opravdao očekivanja. Nema, Zvezda gazi i melje. Kraj. Imaš teren zeleni, pokaži da možeš da odgovoriš zahtevima Zvezde.’ – zaključio je prvi čovek Crvene zvezde.

Kulibali u dresu Crvene zvezde na sedam upisanih nastupa ima jedan pogodak. Sa druge strane, Ohi je na 24 nastupa postigao 12 pogodaka, od čega je jedan bio u derbiju.

1
3

3 Komentara

  1. Zar nije vise dosta Terzica u Zvezdi,svadje sa svima,ostetio je Zvezdu za vise od 25000000 miliona evra kupujuci skart igrace,mozeli neko da mustane na put.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter