1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

COPY MARIN, PASTE KATAI: Zvezda na isti način osvaja titulu iz godine u godinu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.22 u 13:08

Crvena zvezda pobedila je Radnik u Surdulici rezultatom 2:1 i tako došla do trinaest bodova prednosti nad Partizanom. Pobedu klubu iz Ljutice Bogdana doneo je Aleksandar Katai, golom iz slobodnog udarca u nadoknadi vremena.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Ovo nije prvi put, daleko od toga, navikli smo da petostruki uzastoponi šampion dolazi do pobeda u neizvesnim završnicama, ali kraj duela u Surdulici je izuzetno sličan onome u Kruševcu pre nešto više od tri godine.

Naime, tada se Crvena zvezda mučila u Kruševcu protiv Napretka, koji je uz Radnik i TSC verovatno najteži rival za crveno-bele u proteklih nekoliko godina, ali tada je bio gotovo identičan razvoj togađaja. Bod su imali domaći u džepu, promašili neverovatnu šansu u završnici, ali su duboko u nadoknadi napravili naivan faul.

Tada je na scenu stupio Marko Marin, koji je gotovo isto kao katai, lukavo šutirao u golmanov ugao i doneo sva tri boda beogradskom timu. Veliki broj sličnosti se desio između dva meča, a kako je sve izgledalo, pogledajte sami.

 

3
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter