5
AdmiralBet ABA Liga

KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ČOVIĆ OPLEO PO BIVŠEM TRENERU: ‘Zvezda se voli do poslednjeg evra!’

Objavljeno: 14.11.22 u 15:50

I dalje se nije u potpunosti rasčitilo između Čovića i Obradovića.

Kada je nakon odlaska iz Crvene zvezde, Saša Obradović tražio da mu se isplati ceo ugovor, kao i neki bonusi, navijači su ga kao nekoga ko je legenda kluba, osudili za taj potez. Na konferenciji za medije tokom predstavljanja Duška Ivanovića govorio je Nebojša Čović, koji nije preskočio priliku da ‘pecne’ nekadašnjeg stratega Crvene zvezde.

KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Sporazumni raskid sa Vladimirom Jovanovićem može da znači dogovor koliko ćemo mu isplatiti, a u svakom slučaju to neće biti kao sa nekim poslednjim slučajevima. Da, ne kažemo da među zvezdašima ima onih koji vole zvezdu do poslednjeg evra. Igračka legenda je igračka legenda, kada to završite vi ulazite u neke druge poslove, gde važe druga pravila. Možda budete najbolji, a možda i ne budete. Možda specifičnost bavljenja profesijom igrača vas povuče u tim drugim poslovima da pomislite da vam je dan organizovan kao onda kada ste bili igrač. I, da li ste uopšte kao velika legenda spremni da učite za nove poslove. Tu se obično javljaju neki problemi. Znam da se ovo mnogima neće svideti, ali već sam u godinama kada me baš briga.’ – rekao je Čović.

9
6

5 Komentara

  1. Mislio sam da je ovde podkacio SImonovica, posto je on bio igracka legenda i dugo igrao u klubu ( osvajao trofeje ), a da se nije snasao u ulozi pomocnog trenera … Realno, mislim da je bio preveliki zalogaj za njega …

    6
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter