2
Košarka

from left Nikola Ivanovic Branko Lazic Ognjen Dobric Stefan Lazarevic Nikola Topic Luka Mitrovic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAKON PARTIZANA I ZVEZDA DAJE IGRAČE REPREZENTACIJI: Pešić je izabrao četvoricu – Čović otkrio detalje!

Objavljeno: 28.10.22 u 11:16

Stavili su mu na sto svih 11 igrača.

Nakon što je predsednik Partizana Ostoja Mijailović istakao da će crno-beli svoje igrače staviti na raspolaganje selektoru Svetislavu Pešiću, oglasio se i predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović. On je gostovao na televiziji K1, gde je otkrio da će i igrači crveno-belih nesmetano obući nacionalni dres.

Pešiću smo na sto stavili svih 11 domaćih igrača rekli ‘izaberi odavde’. Rekli smo mu ‘ako ti treba vodi ih sve u reprezentaciju’ protiv Velike Britanije ili Turske. Od tih 11 igrača – odabrao je Nedovića, Dobrića, Mitrovića i ima potencijal da uzme mladog Topića. I nije sporno, to će dobiti. Mogao je i svih 11 da uzme, iako mi igramo 11. novembra sa Fenerbahčeom u Istanbulu – počeo je Čović i dodao:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

To nije dobio KSS, nije Pešić, nego je to nacionalni interes – ne pravimo spinove od toga. Nismo dali nešto što je možda neupotrebljivo, pa da od dva-tri igrača igra jedan, tako da ne pravimo spinove. Problematičan je samo Nedović jer izlazi iz povrede. Trebalo bi večeras da se skine za Bajern, pa ćemo videti – zaključio je Čović.

0
0

2 Komentara

  1. ..uvek dajem prednost KVALITETU u odnosu na KVANTITET..a to i Zoc praktikuje, za razliku od kk plaqiyata, koji qomila i qomila..i ne prAVi ‘spinove oko toga’..?!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter