1
AdmiralBet ABA Liga

KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘PRVI KONTAKT SA ZVEZDOM? PRE 50 GODINA!’: Duško Ivanović je svestan šta ga čeka u Crvenoj zvezdi! (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.22 u 15:20

Od njega se mnogo očekuje, jer je klub počeo zaista loše!

Novi trener Crvene zvezde je Duško Ivanović.. Danas je zvanično predstavljen, a na konferenciji za medije bio je izuzetno kratak, jer je kako kaže, žurio na trening.

KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Znam da će mi biti teško, ali sam veoma zadovoljan zbog dolaska u Crvenu zvezdu. To je klub velike tradicije, ciljeva i velike armije veličanstvenih navijača. Drugo jer je to pravi sportski izazov. Verujem da ovaj tim može da ima karakter koji su imale moje ekipe. Pobednički. Da uđu u svaku utakmicu misleći samo da mogu da pobede. Volim košarku i nadam se da ću uživati sa ovim momcima. Pratio sam Zvezdu kao što sam pratio sve ekipe Evrolige, po svim prvenstvima. Znam dosta, ali ne dovoljno. Kad počnem da radim sa momcima imaću pravu sliku. Na osnovu toga, videćemo šta dalje.’ – rekao je Duško, koji je potom upitan kada je bio prvi kontakt sa Crvenom zvezdom.

KK Crvena Zvezda 14.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Jeste, pre jedno 50 godina. Bio sam došao, pa otišao. Tada sam hteo da studiram. Ali evo, sudbina je ipak htela da dođem u Crvenu zvezdu.’ – zaključio je on, da bi potom u žurbi otišao na trening.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter