4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ERAKOVIĆ NIJE IGRAO ZBOG PUTA U KATAR!? Evo šta kaže Milojević na to!

Objavljeno: 10.11.22 u 21:42

Više nego bitna pobeda za Crvenu zvezdu!

Selektor Dragan Stojković Piksi još uvek nije saopštio spisak putnika za Katar.. Brojna imena se licitiraju, a među njima je i Strahinja Eraković. Mladi štoper nije bio u protokolu za duel sa Čukaričkim, koji je Zvezda dobila sa 2:0. Novinari su upitali Milojevića da li je to možda zbog potencijalnog puta Strahinje u Katar, na šta je Milojević rekao:

FOTO: STARSPORT

‘Ne, virus, imao je problem sa stomačnim virusom u ekipi je par igrača igralo rovito, on i Dragović nisu mogli, Dragović je ušao malo. To su neke kadrovske stvari koje smo morali da rešimo, Eraković je veoma bitan igrač, ali pohvalio bih Pankova koji je ušao i odigrao odličnu utakmicu posle dugog odsustva, zadnja koju je igrao u Šapcu, to je ono što nam treba, da bi dobili prvenstvo treba veliki broj dobrih igrača, a u utakmici može i sa manje.’ – reči su mladog stručnjaka.

Crvena zvezda nakon ovog kola ima deset bodova prednosti u odnosu na najvećeg rivala.

0
0

4 Komentara

  1. Ovaj buhahahahaha.
    Dečko nema kvalitet ni za našu ligu a ne za SP.
    Na kraju krajeva da pošaljemo mi reprezentaciju crvene zvezde pošto su jedino oni srbi pa neka igraju oni, selektor neka bude Vučić (pošto se on za sve pita ionako) a mogu i sudije da povedu.
    Ima da budemo sveCki prvaci.

    0
    0
    Odgovori
    • Jesu mu ga dao, u čelo brate moj. Čergana, jaše ali KARMA stiže! Kakav crni Eraković, Sprdali se po Evropi sve od Makabija do Monaka, ko god je hteo. A sinoć bruka do neba. Brdjani ne smeju centar da pređu. Smrdi baš odvratno!

      0
      1
      Odgovori
    • Dečko ide u Katar, a ti se žali i pucaj od muke. Kažu ,zvao bi Piksi tvoga vajnog kapitena ali još se oporavlja od Spartaka. Uz to muči ga i nekakva viroza, što ne čudi, ipak je na -10( minus deset).

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter