2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NAJAVLJUJE VELIKU BORBU: „Želimo pobedu – voleo bih da imam Kantea – znam da je Eraković štoper!“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.10.22 u 13:49

Zanimljiva konferencija.

Crvena zvezda nalazi se u veoma teškoj poziciji, pobeda protiv Trabzona svela se pod „moranje“.

Crveno-beli će sutra od 21 čas na svom stadionu dočekati turskog šampiona i pokušati da ponovo ožive nade da mogu proći grupu Lige Evrope.

Očekivanja su ista kao i uvek. Želimo pobedu. U svim evropskim mečevima smo bili ravnopravan rival, odlučivali su detalji. Nekada sam preoštar, i na toj utakmici sa Trabzonom smo bili konkurentni. Oni su dali četiri gola Monaku. Ali sada je sve to nebitno. Očekujem veliku podršku sa tribina, dobru igru, podršku momcima. – rekao je na početku trener Crvene zvezde.

Trabzon je u mnogo boljoj formi nego što je to bilo u prvom meču, a znamo da je Zvezda tada bila dosta nemoćna.

Bolji su nego što su bili u septembru. Dugo nemaju poraz, dobili su Monako. I pre prvog meča smo znali da imaju oformljen i dobar kadar. Međutim, imamo prostor da odigramo dobru protiv njih. Potrebno je da imamo dobru energiju i jasne principe u igri. – ističe Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ne misli da je došlo do fizičkog pražnjenja u Nišu.

Ne slažem se da je došlo do fizičkog pražnjenja, više emotivnog jer smo postigli pogodak u 97. minutu. Realni paramteri to govore. Kada gledate podatake sa tog meča, računajući xG taj meč je trebalo da dobijemo sa 4:0 ili 5:1. Napravili smo ogroman broj šansi, ali posebno mi je drago što smo dobili na takav način. Ne bi trebalo da se manipuliše i da se priča kako smo postigli gol u 97. minutu, posle isteka nadoknade. Gol je postignut u regularnom vremenu, uzimajući u obzir prekid zbog VAR-a. – izjavio je šef struke crveno-belih.

FOTO: FK Crvena zvezda

Ima određenih kadrovskih problema, posebno na poziciji zadnjeg veznog. Sanogo je povređen, Mijailović nema pravo nastupa.

Ne postoji problem, postoje samo solucije i igrači u koje verujemo. Ako biste me pitali da li bih voleo da na tom mestu imam Kantea, moj odgovor bi bio pozitivan. Priključio nam se Kings Kangva, ima tu još solucija. Možda i odigra neko ko do sada nije dobio šansu, pa velika utakmica stvori velikog igrača. – kazao je Milojević.

Pričao je i o poziciji desnog beka.

Sve vam je to balanas. Na primer, Benu je potreban Gobeljić, jer mu puni halfspejsove i pomaže mu da ulazi u sredinu. Sa druge strane Eraković je štoper i ja znam da je on štoper. Međutim igranje na beku može samo da mu pomogne, jer oni ima san da igra u velikom evropskom klubu. Ta polivalentnost je ozbiljan kvalitet. Evo, imate Dragovića koji je u Leverkuzenu igrao desnog beka. – zaključio je Miloš Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda


Standings provided by Sofascore

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

2 Komentara

  1. OVI i u fudbalu u EU tekmama FENJERASI poput im kk plaqiyata iz ‘bratske’ seXciye..?!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS..nego, KO im je ovaj sto se predstavlja za trenERa..NIKO DRUGI NIJE HTEO DA DODJE NA CHMARAKKKANU osim njega…ok onda….?!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter