0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŽOC JE SVESTAN PROBLEMA, ZA POJAČANJIMA SE TRAGA: Ko se dovodi u vezu sa Partizanom, a ko bi mogao da se vrati na Jadran!?

Objavljeno: 06.11.22 u 12:16

Kvalitet imaju, ali sezona je izuzetno dugačka!

Partizan predvođen Željkom Obradovićem deluje sjajno na startu ove sezone.. Igraju odlično kako u ABA ligi, tako i u Evroligi, međutim nije sve tako sjajno. Ekipu su zadesile povrede, pa nakon ranije povređenih Avramovića i Smailagića, na listu nedostupnih su sada došli Koprivica i Dante Egzum.

‘U ovom ritmu utakmica i svega što je ispred nas, sigurno da je fond igrača koje imamo na raspolaganju u ovom trenutku nedovoljan. Videćemo koje su nam mogućnosti. Ništa nećemo donositi na brzinu, moramo da razmislimo i da vidimo šta je u ovom trenutku najbolje za tim.’ – reči su šefa stručnog štaba ‘crno-belih’.

BELGRADE, SERBIA – JANUARY 02: Greg Monroe of Bayern Munich in action during the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 17 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Bayern Munich at Stark Arena Hall on January 2, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘Crno-beli’ su se bacili u potragu za rešenjem pre svega na poziciji centra, ali i na poziciji organizatora igre. Ime koje se trenutno vezuje za pregovore sa Partizanom je Greg Monro, američki centar koji se prethodne sezone više puta dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom. Ranije tokom prelaznog roka spominjao se Ed Dejvis, ali ni od toga nije bilo ništa.

FOTO: KK Budućnost Voli

Među igračima koji nisu pronašli NBA angažman i sada sagledavaju sve svoje opcije, nalazi se i nekadašnji plejmejker BudućnostiNoris Kol. Tržište je još uvek otvoreno i biće zanimljivo videti koga će Partizan pojuriti u smiraj prelaznog roka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter