4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI ZA PARTIZAN SVE VEĆI: Još jedan igrač se povredio! (FOTO)

Objavljeno: 05.11.22 u 17:22

Velike glavobolje ima Željko Obradović ove sezone, pa je klub pred utakmicu osmog kola ABA lige u kojoj će crno-beli gostovati Borcu obavestio javnost o povredi još jednog košarkaša.

Na utakmici protiv Panatinaikosa u Grčkoj u okviru šestog kola Evrolige, Dante Egzum se požalio na povredu i po svemu sudeći biće van stroja za utakmicu ABA lige.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Dante Egzum je doživeo povredu skočnog zgloba i neće biti u timu Partizana na predstojećim mečevima. Egzumu je na povređenu nogu preventivno stavljena čizma, a više detalja o procenu oporavka će biti poznato u narednim danima.“ piše na Tviter profilu Partizana.

Ovo je već drugi peh za Partizan, jer je povredu skoro zadobio i Balša Koprivica.

0
0

4 Komentara

  1. Jbg. ne volim da se ponavljam, ali ovo je posledica prekratkog rostera za dva fronta, tj. dva takmicenja. Dugo vec govorim da nam je potreban pley i centar i da Egzum (koji je sklon povredama..) Lesor ili Balsa (koji nije dorastao, bar ne trenutno EL) ne mogu jos dugo izdrzati, posebno Lesor, Zek i Kevin koji igraju tekme po 37, 38 minuta u proseku, sto nije normalno..!!!??? Po meni je TO cist MAZOHIZAM prema njima i zasto se UPORNO ne dovode ta dva deficitarna pojacanja..?!…Pitanje je upuceno na adresu sluqe YUde..!!! ..DA LI JE U PITANJU OPSTRUKCIJA FANATICNOG I SA VELIKOM LJUBAVLJU RADA NASEG ZOCa SA KKP, kako ne bi napravio ozbiljan rezultat u EL i PONOVO POKORIO ISTU SA NASIM KKP PO DRUGI PUT iLi „NEKIMA“ NE ODGOVARA TO i JAKKK EVROPSKI I SRPSKI KKP, posto se nadaju da bi KK plaqiyat mogao da ponovi USPEH KKP iz ’92., a svi vidimo da NEMAJU NIKAKVE SANSE ZA TO, A POKUSAVAJU „JALOVO“ U PROTEKLOJ DECENIJI=BEZUSPESNO, FENJERASI SU NON-STOP, DNO.., SILOM SE PROTIV CARME NE MOZE!!! MAGIJOM KKP PROTIV NAZA.DNO.G SHLYA.MA!!!
    ZIVEO KK PARTIZAN I MAJKA SRBIJA!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Hahaha pa vi nesreco ne treba da se javljate!
      Koja bre vi majka Srbija?Ta MAJKA SRBIJA pripada SRBIMA i njenim klubovima a vi izgleda zivite u zabludi!
      Kakva kk kopija …vasa otimanja,kradje,lazi i zlobe ne moze niko da kopira jer ste vi najvece zlo i kancer sporta!
      Nemoj samo da vam neko drugi bude kriv kada ne bude F4 i kada stranci dodju po svoje!
      Igrate EL potpuno nezasluzeno…nemoj opet da vam Zvezda ili neko drugi bude kriv ako se svetlo ugasi na kraju sto je vrlo izvesno!
      Ne moze na silu…ne moze da se otima i dobijaju pare nezasluzeno a da nema posledica!
      Ko laze taj i krade samo sto vama vise kradje nece prolaziti!

      0
      0
      Odgovori
      • Fenjeraska sadasnjost i uqasena ‘proslost’ vode vas ka dnu, a buducnost vam se gubi u poodlinom ZLU.. .!. XXAAXXAA .!.
        PS..pitace vas unuci (rent-a-car poontersi) sa chim’ su biLi sendvichi (za MUVE je speciyalitet..)..?! .!. XXAAXXAA .!.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter