2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NA DNU, PARTIZAN SEDMI: Evo kako izgleda tabela EL nakon šestog kola! (FOTO)

Objavljeno: 04.11.22 u 23:44

Nakon kompletiranog šestog kola u kom su večiti rivali bili polovični, poznato je kako izgleda stanje na tabeli.

Partizan je u Atini slavio protiv Panatinaikosa i doskorašnjeg trenera Crvene zvezde, Dejana Radonjića, a rezultat nakon ovog meča bio je 91:89. Ovo je bila treća pobeda crno-belih, a imaju isto toliko poraza i zauzimaju visoko sedmo mesto na tabeli.

Sa druge strane, Crvena zvezda je gostovala moćnoj ekipi Monaka, koja se ove sezone ozbiljno pojačala Džordanom Lojdom iz Zenita, kao i Moermanom, koji je dva puta za redom osvojio Evroligu sa Efesom. Rezultat u Kneževini bio je 85:77. Crveno-beli su tako doživeli i peti poraz, ali nisu jedini sa skorom od 1-5, tu su još i Bajern i Panatinaikos, ali Zvezda ima najveći minus od čak 50 poena.

U ostalim mečevima Evrolige u šestom kolu rezltati glase ovako:

Baskonija – Makabi 116:87

Bajern – Efes 81:78

Olimpija Milan – Real Madrid 77:83

Žalgiris – Alba Berlin 88:81

Olimpijakos – Valensija 82:83

Barselona – Fenerbahče 81:80

Virtus – Asvel 79:84

Standings provided by Sofascore

0
1

2 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!.
    SVE JE BILO UZALUD, tj. KK plaqiyat Coor***VE iz Laboratoriye Zloq patrljkkka je ispao kao krajnje NEUSPEO EXPERIMENT!!!
    REGRESIJSKA TERAPIYA vAM je potrebna poonterssi, tj. ex “qani, kako bi se ‘setili’ bivseg zi.vota, qrba, ziro rch., zastAV.e, boye dresssa itd itd..ALI i TO secanje iz ranog detinjstva vAM je takodje KATASTROFALNO i NEBITNO-poput ovog sadasnjeg=FENJERashiiii-TOP-18!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter